Chrobry nie jest ostatni. Oficjalnie covida nie ma w Budowlance. Choć tam był pierwszy tylko nie wśród uczniów i nauczycile a.....
Jak uczyłem się w tej szkole paręnaście lat temu, to był tylko 1 wirus... Wirus ten uczył matmy...;/
Jakie testy taki wirus sam Szumowski przyznał ,że są wadliwe i duża część osób otrzymuje wynik dodatni mimo ,że te osoby są zdrowe i nie zakażone
Czy bada się w Piotrkowie tymi samymi testami, które dają wyniki w 80% fałszywie pozytywne? Jak się tłumaczył z niechoroby/choroby ( w zależności od fixu testu) Szumowinowski?
~gość_kik napisał: "-mam prawo nie bać się tej "wypromowanej medialnie grypy", mam prawo ją przechorować, mam prawo nie bać się i niego korzystam"
~gość_kik -nawet umrzeć masz prawo. A w razie zachorowania, masz prawo zrezygnować z użycia respiratora. Pamiętaj o tym, bo to może komuś innemu uratować życie.
Wiem, wiem - mózg mam zryty przez propagandę, ale nie przypominajcie mi tego. Mea culpa.
Kto odpowiada za dezynfekcje pomieszczen w szkolach ,marketach ?Czy ktoś to kontroluje? Czy jest prowadzona jakaś rejestracja tej czynności?
ludzie są chorzy mają gorączkę dostają leki a na zrobienie testu pod naciskiem na lekarza dostają skierowanie po 3 dniach a w tym czasie wspołpracownicy chodzą do pracy może jako nosiciele bezobijawowi to jest walka z pandemią hahaha
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!